ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Vă ajutăm să oferiți mai mult decât simpla eliberare a rețetelor.

Vă ajutăm să oferiți mai mult decât simpla eliberare a rețetelor.

Asistență completă pentru pacienți.

Sprijin pentru farmacii prin servicii inovatoare

La Alliance Healthcare, înțelegem că administrarea unei farmacii înseamnă mai mult decât pare la prima vedere. Eliberarea medicamentelor care fac obiectul rețetelor este doar un element din imaginea de ansamblu. De aceea oferim o întreagă gamă de servicii inovatoare, concepute pentru a sprijini farmacia dumneavoastră în două domenii fundamentale.

Îngrijirea pacienților

Alliance Healthcare vă poate ajuta să oferiți pacienților sprijin complet, dincolo de simpla eliberare a rețetelor. Prin brandurile noastre Skills in Healthcare și Alphega, oferim asistență pentru farmaciști și personalul din farmacii, astfel încât să le puteți oferi pacienților acele informații esențiale potrivite nevoilor acestora. În plus, putem organiza servicii suplimentare, precum testări medicale efectuate în farmacii.

Managementul farmaciilor

Alliance Healthcare vă poate ajuta, de asemenea, să vă gestionați farmacia ca pe o afacere. Prin comunitatea Farmaciilor Alphega, farmacia dumneavoastră poate profita de gama largă de soluții de management al afacerilor, inclusiv de îndrumare financiară și de programe de finanțare. În anumite piețe, furnizăm date despre piață pentru a ajuta la planificarea stocurilor și la evaluarea performanțelor în anumite categorii comparativ cu piața.

Find Alliance Healthcare in your country

Aflați mai multe

Politica de confidențialitate