ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Le oferim clienților dumneavoastră serviciile de care au nevoie.

Le oferim clienților dumneavoastră serviciile de care au nevoie.

Soluții personalizate pentru clienți.

Eficientizați serviciile de asistență clienți ale companiei dumneavoastră

Alliance Healthcare vă poate ajuta să oferiți mai multe clienților dumneavoastră. De la programe de fidelizare și servicii profesionale în farmacii la aplicația Alphega pentru dispozitive mobile, Alliance Healthcare se angajează să ajute clienții să aibă grijă în mod eficient de sănătatea lor.

Servicii profesionale în farmacii

Prin intermediul comunității Farmaciilor Alphega, Alliance Healthcare poate oferi asistență companiei dumneavoastră cu o multitudine de servicii profesionale în farmacii, inclusiv testări medicale. În plus, campaniile de sezon și de conștientizare cu privire la sănătate îi pot încuraja pe clienții dumneavoastră să aibă grijă în mod proactiv de sănătatea lor, astfel încât să ducă o viață mai sănătoasă și mai fericită. Cu peste 6.900 de membri ai comunității Farmaciilor Alphega în toată Europa, precum și o multitudine de instrumente digitale, puteți ajunge la un număr mare de clienți.

Programe de fidelizare

Programul de fidelizare al Farmaciilor Alphega este o modalitate ideală de a răsplăti clienții fideli brandului dumneavoastră, ajutându-vă, astfel, să vă păstrați clienții pe o piață competitivă. În plus, programul de fidelizare al Farmaciilor Alphega este un instrument excelent pentru a obține date valoroase despre clienți, care vă pot ajuta să vă perfecționați strategia de marketing.

Aplicația pentru clienți Alphega

Încheind un parteneriat cu Alliance Healthcare, compania dumneavoastră poate obține acces la aplicația pentru clienți a comunității Farmaciilor Alphega, aplicație ce oferă o gamă largă de servicii suplimentare.

Find Alliance Healthcare in your country

Intrați în legătură cu noi

Politica de confidențialitate