ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Construim soluții eficiente pentru distribuție în domeniul farmaceutic.

Construim soluții eficiente pentru distribuție în domeniul farmaceutic.

Excelență și inovație în servicii.

Servicii de logistică paneuropene (3PL).

Alloga, furnizorul nostru specializat de soluții profesionale de logistică pentru producătorii din domeniul farmaceutic, oferă companiei dumneavoastră o gamă largă de soluții de logistică, managementul comenzilor, ambalare și depozitare. Asigurăm o acoperire paneuropeană, cu o abordare axată pe calitate și combinată cu soluții inovatoare, flexibile.

Depozitare de produse farmaceutice

Alloga oferă facilități de depozitare pentru o gamă largă de produse farmaceutice, inclusiv produse care necesită controlul temperaturii sau asigurarea continuității lanțului frigorific. Cu un spațiu de depozitare de 400.000 m³ în 12 țări europene, ne aflăm în poziția ideală de a vă ajuta cu nevoile dumneavoastră de depozitare specializate. În plus, vă putem oferi soluții de depozitare de produse farmaceutice personalizate potrivit cerințelor dumneavoastră precise.

Logistică și distribuție în domeniul farmaceutic

Alloga reprezintă soluția eficientă pentru toate cerințele dumneavoastră de logistică, de la transportul de produse farmaceutice și gestionarea lanțului frigorific la materialele promoționale și serializarea farmaceutică. Oferind competențe internaționale în logistică, personal calificat să respecte standardele bunelor practici de distribuție și o abordare riguroasă, axată pe calitate, suntem un partener sigur și pe termen lung pentru companiile producătoare care caută o abordare specializată.

Managementul comenzilor

Prin Alloga, oferim soluții simple și eficiente pentru a livra produse farmaceutice și de îngrijirea sănătății, clienților dumneavoastră, inclusiv spitalelor, farmaciilor și altor prestatori de servicii din domeniul sănătății. Adoptând o abordare axată pe calitate, ne mândrim cu soluțiile noastre privind gestionarea planificării cererii în lanțul de aprovizionare, onorarea comenzilor, comandarea mostrelor și administrarea ciclului de comenzi, oferindu-vă o soluție completă pentru comenzile clienților și procesarea plăților.

Ambalare conform standardelor în vigoare

Spațiile de ambalare și etichetare ale companiei Alloga sunt certificate ISO, și sunt situate în același loc cu depozitele care sunt aprobate conform reglementărilor și bunelor practici de distribuție. Reducem astfel costurile și timpul de tranzit și devenim un partener eficient pentru companiile din domeniul medical. Respectați modificările legislative utilizând serviciile noastre de reambalare și reetichetare conform bunelor practici de producție sau asigurați-vă că produsele dumneavoastră sunt pregătite pentru vânzare și adaptate nevoilor clienților, cu serviciul nostru de co-ambalare și ambalare promoțională.

Find Alliance Healthcare in your country

Aflați mai multe

Acest site este protejat de reCAPTCHA, iar Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.
Politica de confidențialitate