ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Stimulăm vânzările și marketingul farmaceutic.

Stimulăm vânzările și marketingul farmaceutic.

Acces facil la rețeaua de farmacii.

Soluții personalizate de marketing farmaceutic pentru dumneavoastră.

Implicarea farmaciștilor și asigurarea unei prezențe puternice în farmacie sunt factori cruciali pentru a crește notorietatea brandurilor și vânzările. Cu acoperirea noastră internațională și rețeaua unică de farmacii, Alliance Healthcare este un partener ideal pentru a vă valorifica la maximum eforturile de marketing și vânzări. De la desfășurarea de campanii de vânzare la furnizarea de strategii privind clienții/canalele de vânzări, vă punem la dispoziție o multitudine de servicii pentru a elabora soluția adaptată nevoilor dumneavoastră.

Programe cu acces rapid

Alcura, serviciul nostru dedicat îngrijirii pacienților, oferă competențele internaționale și regionale necesare pentru ca producătorii de medicamente să poată crea programe eficiente cu acces rapid în perioada prealabilă lansării. Vă ajutăm să vă orientați în cadrul proceselor complexe care sunt caracteristice acestei activități foarte reglementate având cele mai bune competențe în logistică din domeniu.

Strategie privind clienții și canalele de vânzări

Prin intermediul rețelei de farmacii și acoperirii vaste, precum și cu sprijinul Farmaciilor Alphega, Alliance Healthcare oferă informații și date unice despre farmacii. Vă putem furniza cercetări de piață cu ajutorul cărora puteți optimiza canalele de vânzări și vă puteți prioritiza clienții astfel încât fiecare lansare să fie un succes și să creșteți vânzările.

Cursuri pentru farmaciști și marketing farmaceutic

Ideale pentru a face recomandări mai bune de produse și pentru a promova profilul companiei dumneavoastră, Alliance Healthcare oferă o gamă largă de servicii de cursuri pentru farmaciști prin Farmaciile Alphega și Skills in Healthcare. Fie că aveți nevoie de un serviciu oferit de o echipă de vânzări, de marketing, sau de e-learning, Alliance Healthcare vă poate oferi un program personalizat, conceput să răspundă cerințelor dumneavoastră. Atunci când organizăm cursuri de pregătire pentru farmaciști, competențele noastre farmaceutice și accesul unic la lanțurile de farmacii Boots și Alphega asigură o acoperire excelentă. În plus, datorită acoperirii noastre vaste la nivel european, compania dumneavoastră poate obține acces rapid la piețe din mai multe țări, coordonate centralizat cu ajutorul experților locali.

Asistență la vânzare

Farmaciile Alphega vă pot sprijini afacerea organizând campanii de sezon și care vizează conștientizarea aspectelor privind sănătatea în farmacii. Aceste campanii ajută la creșterea conștientizării aspectelor legate de sănătate și stimulează creșterea vânzărilor unor anumite categorii de produse, oferind totodată oportunități de promovare a brandului. Prin Skills in Healthcare, oferim și soluții de marketing în farmacii, promovare și sprijin pentru farmacii, pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră se bucură de o vizibilitate excelentă și că activitățile dumneavoastră promoționale sunt implementate conform cerințelor. Alphega Farmacie dispune de peste 6.900 de membri în toată Europa, precum și de o mulțime de instrumente digitale, astfel că, încheind un parteneriat cu noi, obțineți o acoperire vastă pentru pacienți și clienți.

Find Alliance Healthcare in your country

Contactați experții noștri

Acest site este protejat de reCAPTCHA, iar Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.
Politica de confidențialitate