ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Comunitatea de farmacii Alphega

Consolidați serviciile pentru clienți prin rețeaua noastră de farmacii.

Consolidați serviciile pentru clienți prin rețeaua noastră de farmacii.

Asistență profesională proactivă.

Alăturați-vă celei mai importante comunități de farmacii independente din Europa

Cu sprijinul deplin al Alliance Healthcare, Farmaciile Alphega le oferă farmaciștilor o gamă vastă de servicii, concepute pentru a vă sprijini în rolul dumneavoastră atât de furnizor de servicii medicale cât și de antreprenor, pentru a optimiza îngrijirea pacienților și a îmbunătăți nivelul de satisfacție al clienților. Peste 6.900* de farmacii independente din zece** țări diferite s-au alăturat deja acestei comunități de farmacii europene de top. Iată de ce.

Un brand mai puternic

Farmaciile Alphega sunt sinonime cu încrederea și fiabilitatea în domeniul sănătății. Construirea mărcii este un element-cheie al acestui succes și reprezintă o parte importantă pentru a obține recunoașterea pacienților și clienților. Alăturându-vă comunității de farmacii Alphega, puteți dobândi o identitate vizuală solidă, deosebit de atractivă pentru clienți, păstrându-vă totodată identitatea de farmacist independent.

Pregătire profesională și îngrijirea pacienților

Alphega oferă o gamă vastă de cursuri de pregătire menite să le dea farmaciilor instrumentele necesare pentru a-și îndeplini mai bine rolul din domeniul sănătății în cadrul comunității. Mai mult, pregătirea proactivă oferită de Alphega conține module practice de educație pe probleme precum gestionarea greutății, diabet și renunțarea la fumat, ajutându-vă să anticipați nevoile pacienților.

Servicii de asistență pentru vânzare și avantaje pentru aprovizionare

Optimizarea operațiunilor dumneavoastră de vânzare, în plus față de asigurarea unei îngrijiri excepționale pentru pacienți, poate fi o provocare. În cazul în care vă alăturați comunității de farmacii europene Alphega, unul dintre beneficiile-cheie este accesul la o gamă largă de servicii de asistență pentru vânzare. Vom efectua un audit al afacerii dumneavoastră și vă vom da sfaturi referitoare la marketing, resurse umane și managementul categoriilor de produse, precum și o planogramă personalizată, pentru a crește la maximum impactul la punctele de vânzare. În plus, veți beneficia de metode de vânzare, care să contribuie la creșterea cifrei de afaceri.

Managementul farmaciilor și asistență IT

Alphega oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii de consultanță pentru farmaciști, asigurând asistență și consiliere referitoare la promovare, managementul personalului și negocierile cu furnizorii. Veți beneficia totodată de datele relevante colectate din piață, care vă pot ajuta să vă mențineți un avantaj competitiv.

E-learning

Pe lângă oferta de servicii Alphega de pregătire profesională, calitatea de membru în rețeaua Alliance Healthcare vă asigură accesul la o gamă largă de programe de e-learning. De la însușirea unor competențe suplimentare până la optimizarea calității sfaturilor pe care le dați pacienților, resursele de e-learning oferite de Alphega vă ajută farmacia să se adapteze la o piață care se confruntă cu tot mai multe provocări.

 

*la 31 august 2019

**la 31 octombrie 2019

Servicii medicale profesioniste

Alphega vă oferă o gamă largă de servicii de pregătire profesională, oferindu-vă suport atunci când este vorba despre merchandising, negocierea cu furnizorii și managementul de personal. Vă putem, de asemenea ajuta cu date de piață care vă ajută să vă mențineți avantajul competitiv.

Find Alliance Healthcare in your country

Descoperiți mai multe

Politica de confidențialitate