ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Studii clinice

Eficientizăm parcursul studiilor clinice utilizând soluții globale.

Eficientizăm parcursul studiilor clinice utilizând soluții globale.

Calitate și acoperire.

Sprijin eficient la fiecare etapă a studiului clinic

Alcura are o gamă largă și foarte specializată de soluții pentru studiile clinice. Având 18 ani de experiență, Alcura vă oferă acoperirea internațională, calitatea și competențele de care aveți nevoie pentru a vă optimiza operațiunile de studii clinice. Oferim o varietate mai mare de soluții pentru studii clinice decât majoritatea altor furnizori și, datorită unui punct de contact unic pentru fiecare etapă, vă puteți baza pe un proces mai eficient și integrat.

Studii clinice

Aprovizionarea cu substanțele de bază utilizate la studiile clinice este un proces costisitor și foarte reglementat. Alcura vă poate ajuta la reducerea costurilor și la o disponibilitate mai bună a produselor. În funcție de nevoile dumneavoastră, facem achiziții direct de la producători pentru a asigura integritatea aprovizionării, dar și din regiuni accesibile și de încredere, punându-vă la dispoziție o documentație completă, pentru a vă ajuta să mențineți costurile scăzute.

Soluții integrate de logistică

De la depozitare și distribuție la returnare și distrugere, produsele folosite în studiile clinice au adesea cerințe complexe de logistică. Alcura oferă soluții pentru a asigura un proces simplificat și eficient. Facilitățile noastre de excepție sunt certificate conform Bunelor practici de distribuție (GDP), Bunelor practici de producție (GMP), Bunelor practici clinice (GCP) și conform standardului ISO 9001:2008.

Servicii de ambalare

Alcura poate elabora soluții adaptate pentru studiile clinice, pentru a răspunde diferitelor nevoilor ale dumneavoastră de ambalare. Deținem toate autorizațiile și respectăm cu strictețe standardele europene de calitate, iar echipa noastră calificată care se ocupă de ambalare poate împacheta ceea ce este nevoie în fiecare etapă a procesului de cercetare și dezvoltare, ajutându-vă să mențineți scăzute costurile generale.

Sprijin pentru recrutarea de pacienți

Recrutarea de pacienți pentru studiile medicale poate fi o mare provocare și, din acest motiv, multe studii sunt întârziate sau dau greș chiar înainte să demareze. Prin rețeaua noastră unică de farmacii la nivel mondial, cu peste 9.000 de farmacii în Europa și 8.000 de farmacii în SUA, vă putem ajuta compania să evite acest tip de riscuri sporind gradul de conștientizare și oferind sprijin pentru pacienții care participă la studiile dumneavoastră clinice.

Managementul și designul proiectelor

Îmbunătățind designul, realizarea și administrarea studiilor clinice, vă puteți crește șansele de succes. Bazându-se pe bogata noastră experiență în logistică și managementul lanțului de aprovizionare, Alcura are competențe semnificative în domeniul studiilor clinice, cu peste 500 de studii clinice gestionate anual.

Find Alliance Healthcare in your country

Contactați Alcura

Politica de confidențialitate