ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Soluții și suport pentru pacienți

Optimizați experiența tratamentului prin soluții suport pentru pacienți.

Optimizați experiența tratamentului prin soluții suport pentru pacienți.

Soluții personalizate.

Soluții personalizate și inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor destinate pacienților.

Servicii profesionale în farmacii

Prin comunitatea de Farmacii Alphega, Alliance Healthcare oferă mai multe soluții pentru pacienți în farmacii, inclusiv campanii de sezon și de conștientizare a pacienților cu privire la sănătate, testări medicale, precum și vaccinări în anumite țări. Pacienții pot fi încurajați, astfel, să adopte o atitudine proactivă față de sănătate, ajutându-i să ducă o viață mai sănătoasă și mai fericită prin diagnosticarea și tratarea problemelor medicale într-o fază incipientă.
În Europa sunt peste 6.900 de membri ai comunității Farmaciilor Alphega, și datorită multitudinii de instrumente digitale, inclusiv a websiteului Alphega și a aplicației pentru pacienți, ajungeți mai ușor la pacienți.

Aplicația Alphega

Aplicația Alphega le oferă producătorilor un acces mai bun la pacienți, de la distribuirea de conținut despre brandul dumneavoastră până la promovarea serviciilor de îngrijire a sănătății. Într-un context relevant, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a crește notorietatea brandurilor și vizibilitatea produselor.

Find Alliance Healthcare in your country

Aflați mai multe

Politica de confidențialitate