ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Expertiză în distribuția farmaceutică.

Expertiză în distribuția farmaceutică.

Prezență internațională, competențe locale.

Distribuție farmaceutică cu acoperire internațională

Colaborarea cu un partener experimentat precum Alliance Healthcare ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a vă optimiza rețeaua de distribuție, oferindu-vă totodată acoperire internațională care se îmbină cu competențele noastre în logistică. Datorită experienței noastre îndelungate în domeniul distribuției farmaceutice, Alliance Healthcare are competențele necesare pentru sprijinirea afacerii dumneavoastră într-o multitudine de domenii.

Lansarea pe piață

Deservind peste 115.000* de puncte din toată Europa, oferim o acoperire internațională pe care puțini alți distribuitori farmaceutici o pot egala. Vă puteți construi, astfel, rapid lanțul de distribuție și, cu o implicare ridicată a farmaciilor/pacienților, vă puteți asigura că produsul ajunge în mâinile pacienților și consumatorilor cât mai rapid posibil.

 

Canale de distribuție

Alliance Healthcare oferă acces la toate canalele de distribuție cheie, inclusiv la spitale și farmacii. Facem livrări de până la de două ori pe zi și abordarea noastră este axată pe calitate, combinată cu competențele în logistică, asigurăm transportul sigur, prompt și eficient al produselor dumneavoastră. Cu peste 100 de ani de experiență și cu spații de depozitare de aproximativ 1,3 milioane de metri pătrați, Alliance Healthcare este un partener de distribuție farmaceutică pe termen lung.

Comunitatea de Farmacii Alphega

Alliance Healthcare asigură acces la Farmaciile Alphega, cea mai importantă comunitate de farmaciști independenți din Europa. Prin implicarea în procesul de achiziție și distribuție, vă oferim posibilitatea ca produsele dumneavoastră să poată fi plasate pe platforme de achiziții care oferă mai multe beneficii achizitorilor farmaciști, ceea ce duce la îmbunătățirea vânzărilor și la o mai mare implicare a farmaciștilor.

 

*la 31 august 2019

Find Alliance Healthcare in your country

Intrați în legătură cu noi

Politica de confidențialitate