Pentru imbunatatirea navigarii si experientei, acest site foloseste fisiere de tip cookie

Prin continuarea pe acest site sunteti de acord cu privire la folosirea fisierelor de tip cookies.

TERMENI SI CONDITII

ATENTIE: VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII DE UTILIZARE AI ACESTUI WEBSITE SI RESTRICTIILE LEGALE ("TERMENII") INAINTE DE A UTILIZA WEBSITE-UL. UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE REPREZINTA ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI DE CATRE DVS. DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI, NU UTILIZATI ACEST WEBSITE.

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea SC ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA SRL (ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA) si, dupa caz, a altor parti. Folosirea continutului fara acordul SC ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA SRL sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea de derivate din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului, in interes comercial.

Continutul acestui website a fost creat pentru a oferi informatii generale despre ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA si filialele sale (impreuna numite "Compania") si despre bunurile si serviciile oferite clientilor Companiei.

Compania a luat toate masurile rezonabile de siguranta pentru a se asigura ca informatia si datele de pe acest website sunt corecte si actualizate la momentul postarii. Cu toate acestea, Compania nu isi asuma actualizarea sau corectarea acestor informatii. Compania nu va oferi nici o garantie, explicita sau implicita, pentru acuratetea sau complexitatea informatiilor (inclusiv a infomatiilor despre produse sau servicii) incluse in acest website. Compania isi rezerva dreptul de a modifica, de a sterge sau de a muta orice material de pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila.

COMPANIA NU ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU NICI O PIERDERE REZULTATA DIRECT SAU INDIRECT DIN UTILIZAREA SAU FOLOSIREA CA REPER A ACESTUI WEBSITE SAU A INFORMATIILOR PE CARE LE CONTINE SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE "SITE"-URI WEB.

Anumite link-uri de pe acest website vor conduce catre alte website-uri care nu se afla sub controlul Companiei. Cand veti da click pe un astfel de link veti parasi acest website iar Compania nu are niciun fel de control asupra acestei actiuni si nu accepta nici o responsabilitate referitor la materialul prezent pe orice alt website care nu se afla sub controlul sau.

Utilizarea acestui website si a continutului sau in alte scopuri decat cele personale, necomerciale, este interzisa atata timp cat nu exista o permisiune scrisa din partea Companiei in acest sens. Precedentul nu poate fi considerat un reper pentru performantele viitoare. Cu exceptia cazului in care se precizeaza altceva, toate materialele de pe acest website, inclusiv design, text, grafica, fotografii si continut, reprezinta proprietatea intelectuala detinuta si controlata de catre Companie.

Compania isi mentine toate drepturile asupra proprietatii sale intelectuale.

Compania va acorda dreptul de a copia materiale publicate pe acest website strict in scopuri necomerciale, cu conditia ca orice copie a acestor materiale pe care le veti folosi sa specifice dreptul de autor si orice alte insemne ale proprietatii intelectuale si orice notificare referitoare la acestea.

Nici o informatie inclusa aici nu va conferi sau garanta orice licenta sau drept asupra oricarui brevet sau marca inregistrata a Companiei sau a oricarei terte parti. Cu exceptia cazului in care se specifica in mod expres acest lucru, nici o informatie continuta aici nu va conferi nici o licenta sau drept asupra oricarui drept de proprietate intelectuala al Companiei.

Toate denumirile marcilor, produselor, serviciilor si titulaturile utilizate pe acest website sunt marci inregistrate si denumiri comerciale ale proprietarilor respectivi, inclusiv ale Companiei si ale filialelor acesteia. Compania nu pretinde niciun drept asupra si nici in legatura cu orice marci inregistrate ale tertelor parti, care apar pe acest website. Aceste marci inregistrate ale tertelor parti sunt utilizate doar pentru identificarea produselor si serviciilor oferite de aceste parti, iar utilizarea acestor marci nu poate fi interpretata ca o sponsorizare sau promovare din partea Companiei.

In cazul in care o persoana care vizualizeaza un document publicat de catre Companie pe acest website va raspunde cu informatii, inclusiv intrebari, comentarii, sugestii sau in alt mod referitor la continutul unui astfel de material, aceasta informatie va fi considerata neconfidentiala si nu vom avea nici o obligatie in acest sens iar informatia va putea fi reprodusa, utilizata si distribuita in mod liber de catre terte parti, fara restrictii. Vom fi liberi sa utilizam orice idei, concepte, cunostinte sau tehnici incluse in aceste informatii, in orice scop, inclusiv, dar fara a ne limita la dezvoltarea, manufacturarea si/sau marketing-ul produselor prin incorporarea acestor informatii numai daca:

 
  • a. obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele;
  • b. va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui "site" vor fi publicate sau folosite in alt mod impreuna cu numele dumneavoastra;
  • c. ni se impune prin lege sa procedam astfel.
 

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

CONFIDENTIALITATE

Aceasta declaratie prezinta practicile de informatii pentru continutul acestui website, incluzand tipurile de informatii care se acumuleaza si se urmareste cum este folosita informatia si cu cine este ea impartita.

Puteti vizita continutul website-ului ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA fara a ne comunica cine sunteti si fara sa ne furnizati nici o informatie personala despre dumneavoastra. In cazul in care doriti sa ne oferiti informatii, cum ar fi numele, adresa si adresa e-mail, pentru a coresponda cu dumneavoastra, pentru a procesa o comanda sau pentru a va abona la ceva, dorim sa va aducem la cunostinta modul in care folosim acest tip de informatii inainte de a le obtine de la dumneavoastra:

Dreptul persoanei vizate la informare (art. 12 din Legea 677/2001)

In cazul in care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective: a) identitatea operatorului; b) scopul in care se face prelucrarea datelor; c) informatii suplimentare privind destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; d) existenta drepturilor prevazute de Legea 677/2001 pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate.

In cazul in care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA este obligat ca, in momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai tarziu pana in momentul primei dezvaluiri, sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care persoana vizata poseda deja informatiile respective: a) identitatea operatorului; b) scopul in care se face prelucrarea datelor; c) informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de Legea 677/2001 pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate.

Dreptul la acces la date (art. 13 din Legea 677/2001)

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie (art. 14 din Legea 677/2001)

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un effort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie (art. 15 din Legea 677/2001)

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Dreptul de a se adresa justitiei (art.18 din Legea 677/2001)

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate. Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata SC ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA SRL, Bucuresti, str. Amilcar C. Sandulescu, nr. 7, sector 6, Tel: 021 – 407.77.11, Fax: 021 – 407.77.12.Toate drepturile rezervate

© Copyright 2019 ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA