Pentru imbunatatirea navigarii si experientei, acest site foloseste fisiere de tip cookie

Prin continuarea pe acest site sunteti de acord cu privire la folosirea fisierelor de tip cookies.

Responsabilitate Sociala

1. Care este Everestul TAU?

„Imbratiseaza o idee. Incorporeaza aceasta idee in viata ta: gandeste-te la ea, viseaz-o, hraneste-te cu ea. Lasa-ti mintea, muschii, nervii si fiecare parte a corpului tau sa se umple cu ea si ignora orice alta idee. Aceasta este calea catre succes.” – Swami Vivekananda

mai mult

 
 

2. Caravana „Impreuna schimbam destine!”

"Împreuna schimbam destine" este un proiect ce are ca obiectiv crearea unui mecanism care va sprijini rapid oamenii fara adapost, indiferent de locatia lor.

mai mult

 
 

3. „Drumul spre performanta”

Sonia Grindeanu s-a initiat in tainele artelor martiale chinezesti inca din copilarie, de la varsta de sapte ani. Talentul si maiestria cu care practica taolu i s-au transmis de la parinti, tatal sau fiind arbitru si antrenor international al acestui sport. Spre deosebire de celelalte arte martiale, taolu nu este un sport violent intrucat lupta se desfasoara cu adversari imaginari. „Este o lupta de autodepasire. Tu esti adversarul tau.” Cu toate acestea, pot exista si accidentari, spre exemplu intinderi ale ligamentelor, dar beneficiile si frumusetea acestui sport sunt mai presus de eventualele incidente.

mai mult

 
 

4.„O poveste pentru si despre oameni care vor sa ajunga mari”

La 35 km de Bucuresti se afla comuna Galbinasi, care pare rupta dintr-un film patriarhal cu case marunte, pierdute printre pomi grei de roade, cu mireasma de gutui si pamant greu de seva.

mai mult

 
 

5. ”Hidrateaza-te sanatos!”

Campania ”Hidrateaza-te sanatos!”, se va desfasura in 318 spitalale din România, in Unitatile de Primire Urgente unde vor fi instalate cate 2 dozatoare de apa filtrata, ce va deservi cu titlu gratuit pacientii care au acces la serviciul de Primiri Urgente din cadrul spitalelor Judetene si Orasanesti.

mai mult

 
 

6. Alte Campanii

 

7. Anexa 1 din Ordinul nr. 194