Pentru imbunatatirea navigarii si experientei, acest site foloseste fisiere de tip cookie

Prin continuarea pe acest site sunteti de acord cu privire la folosirea fisierelor de tip cookies.

Responsabilitate Sociala

 

Suntem implicati activ, an de an, in programe sociale.

Prin evenimente si programe pe termen lung, Alliance Healthcare Romania promoveaza initiative bazate pe parteneriate pe termen lung cu diferite fundatii/organizatii care au facut ca munca noastra sa castige in valoare si impact.

In topul listei noastre de prioritati, alaturi de viata si sanatate, se afla responsabilitatea sociala. Consideram ca este imperios necesar sa aducem contributii prin participarea noastra la evenimente si donatii, incercand sa oferim o alternativa la o viata mai buna.

Ne dorim sa ajutam si sa contribuim atat la imbunatatirea vietii sociale cat si la mentinerea unui nivel de trai ridicat, astfel ca implicarea noastra in evenimentele de profil face parte din insasi ratiunea noastra de a functiona.

Activitatea noastra este guvernata de principii care ne ajuta sa pastram o abordare aparte, eficienta si generatoare de impact pe termen lung.

Ca planuri de viitor in domeniul social, dorim sa alocam resurse importante orientate catre programe de protectia mediului pe langa actiunile caritabile deja existente.