Pentru imbunatatirea navigarii si experientei, acest site foloseste fisiere de tip cookie

Prin continuarea pe acest site sunteti de acord cu privire la folosirea fisierelor de tip cookies.

Grup


Alliance Healthcare Romania este membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial in industria farmaceutica si de frumusete.
Walgreens Boots Alliance a luat fiinta prin fuziunea Walgreens si Alliance Boots in decembrie 2014, aducand impreuna doua companii lider, cu branduri reprezentative...

 

» mai mult

 

Distributie

Reteaua logistica asigura depozitarea si livrarea produselor in conditii optime, prin intermediul a 6 depozite din marile orase ale tarii (Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Timisoara) si 14 birouri de reprezentare. Sistemul de distributie asigura acoperirea la nivel national...

 

» mai mult

 

Vanzari farmacii

Vanzari farmacii retail:

  • Echipa de vanzari farmacii este formata din 190 de profesionisti ce asigura o acoperire la nivel national.
  • Sustinem farmacia independenta prin campanii de loialitate, suport, consultanta si cursuri pentru farmacisti diriginti, farmacisti si asistenti de farmacie la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.
  • Suntem orientati spre dezvoltarea unei relatii de parteneriat bazata pe incredere, transparenta si intelegere.
  • Investim permanent in dezvoltarea echipei noastre pentru a veni in intampinarea partenerilor nostri cu cele mai bune solutii pentru cresterea eficientei si o mai buna relatie farmacist - pacient.

Vanzari farmacii spitale:

  • Dispunem de acoperire nationala prin echipa de reprezentanti vanzari si logistica iar focusul nostru este orientat atat catre sectorul public cat si catre cel privat colaborand cu toti clientii autorizati din afara sferei farmaciilor cu circuit deschis.
  • Participam in toate procedurile de achizitie organizate de catre clientii publici si privati.
  • Suntem orientati spre mentinerea unei legaturi parteneriale stranse cu clientii nostri in scopul onorarii contractelor de colaborare si consolidarea statutului de partener strategic.
  • Echipa vanzari spitale este formata din 28 de profesionisti instruiti continuu pentru  a deservi interesele clientilor din pozitia de consultanti in domenii precum legislatie juridica, farmaceutica si administrativa.

Despre Noi

Alliance Healthcare Romania  este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice din Romania avand acoperire la nivel national prin intermediul a 6 sucursale din marile orase ale tarii.

Portofoliul Alliance Healthcare Romania acopera o gama larga de arii terapeutice, din categoria medicamentelor OTC-uri, Rx-uri si suplimenti alimentari.

 

» mai mult

Parteneriate

Alliance Healthcare Romania este partenerul de incredere al celor mai importante companii producatoare de medicamente, produse de ingrijire si aparatura medicala, cat si al clientilor farmacii cu circuit deschis si circuit inchis, spitalelor, institutiilor si nu in ultimul rand al medicilor.

 

 
» mai mult

Alphega

Alphega Farmacie este cea mai importanta comunitate destinata dezvoltarii farmaciilor independente, careia i s-au alaturat peste 673 de membri din dorinta de a raspunde mai bine provocarilor domeniului farmaceutic si de a se adresa eficient pacientilor din Romania.

 

» mai mult