Pentru imbunatatirea navigarii si experientei, acest site foloseste fisiere de tip cookie

Prin continuarea pe acest site sunteti de acord cu privire la folosirea fisierelor de tip cookies.

Grup


Alliance Healthcare Romania este membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial in industria farmaceutica si de frumusete.
Walgreens Boots Alliance a luat fiinta prin fuziunea Walgreens si Alliance Boots in decembrie 2014, aducand impreuna doua companii lider, cu branduri reprezentative...

 

» mai mult

 

Distributie

Reteaua logistica asigura depozitarea si livrarea produselor in conditii optime, prin intermediul a 6 depozite din marile orase ale tarii (Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Timisoara) si 14 birouri de reprezentare. Sistemul de distributie asigura acoperirea la nivel national...

 

» mai mult

 

Politica de calitate

SERVICII SI CALITATE

ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA si-a concentrat atentia asupra calitatii serviciilor inca de la inceputul activitatii.

Obiectivele noastre permanente, care deriva din politica de calitate, au in vedere:

 • cresterea credibilitatii companiei
 • gradul ridicat de accesibilitate
 • cresterea satisfactiei clientilor
 • nivelul inalt de competitivitate
 • adaptarea gamei de servicii si produse la cerintele clientilor
 • asigurarea unei comunicari prompte si deschise in relatia cu clientii
 • perceptia de calitate ridicata a serviciilor prestate
 

Aceste obiective sunt atinse prin respectarea regulilor impuse de Ghidul de buna practica de distributie medicamente, prin monitorizarea tendintelor globale privind standardele serviciilor in domeniul distributiei de medicamente si pe cele ale managementului organizatiei.

 

DEPARTAMENT CALITATE

Misiunea Departamentului Calitate este de a crea un sistem de Management al Calitatii bazat pe o politica de calitate, o structura organizatorica si proceduri operationale care sa permita asigurarea calitatii, evaluarea si imbunatatirea continua a procesului de distributie in cadrul Alliance Healthcare Romania SRL.

Departamentul de Calitate este reprezentat de profesionisti in domeniu, farmacisti si persoane responsabile de calitatea medicamentului, ale caror obiective principale sunt:

1. Asigura suport pentru departamentul logistic

 • Distributia medicamentelor se face doar la clienti autorizati
 • Desfasurarea intregului proces de distributie (receptie, depozitare, pregatire comenzi si livrare la client) este conforma Regulilor de buna practica de distributie in vigoare
 • Instruirea la angajare, continua si tintita a personalului implicat in procesul de distributie
 

2. Asigura calitatea produselor din portofoliu

 • Produsele sunt achizitionate doar de la furnizori autorizati
 • Verificarea trasabilitatii produselor si a conditiilor optime de depozitare si transport
 • Coordonarea procesului de retragere a medicamentelor de pe piata
 • Stabilirea masurilor corective si/sau preventive in cazul depistarii unor neconformitati
 

3. Farmacovigilenta

 • Raportarea imediata catre producator a reactiilor adverse primite de la clienti sau echipa de vanzari
 

4. Reprezinta Alliance Healthcare Romania SRL in relatia cu autoritatile in domeniu (ANMDM, MS, ANSVSA, etc.) si cu furnizorii prin participarea la inspectii si audituri

 

ACORD TEHNIC PRIVIND PRODUSELE COMERCIALIZATE

Scop

Prezentul acord tehnic defineste rolurile si aloca responsabilitatile intre Vanzator si Cumparator pentru a garanta ca produsele livrate isi pastreaza calitatea si integritatea si raman in interiorul lantului legal de aprovizonare in timpul depozitarii si/sau al transportului.

Prevederile prezentului acord sunt in conformitate cu toate regulile si reglementarile aplicabile, inclusiv Ghidul curent al UE privind Buna Practica de Distributie (BPD) pentru medicamentele de uz uman. Citeste mai mult.

Despre Noi

Alliance Healthcare Romania  este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice din Romania avand acoperire la nivel national prin intermediul a 6 sucursale din marile orase ale tarii.

Portofoliul Alliance Healthcare Romania acopera o gama larga de arii terapeutice, din categoria medicamentelor OTC-uri, Rx-uri si suplimenti alimentari.

 

» mai mult

Parteneriate

Alliance Healthcare Romania este partenerul de incredere al celor mai importante companii producatoare de medicamente, produse de ingrijire si aparatura medicala, cat si al clientilor farmacii cu circuit deschis si circuit inchis, spitalelor, institutiilor si nu in ultimul rand al medicilor.

 

 
» mai mult

Alphega

Alphega Farmacie este cea mai importanta comunitate destinata dezvoltarii farmaciilor independente, careia i s-au alaturat peste 673 de membri din dorinta de a raspunde mai bine provocarilor domeniului farmaceutic si de a se adresa eficient pacientilor din Romania.

 

» mai mult